Ruwbouw of afgewerkt?


U kiest hoe we samenwerken

Wij werken zoals u het wenst. Ofwel leveren we het project wind-en-waterdicht op, ofwel staan we ook in voor de verdere afwerking. In ieder geval voeren wij de ruwbouwwerken volledig uit in eigen beheer met eigen vakmensen.

Projectleider

Elk project wordt geleid door een ervaren projectleider die de volledige communicatie met u en de andere bouwpartners op zich neemt. Wanneer gewenst stappen wij graag mee in een verhaal van Bouwteam.

Werken door eigen vakmensen

Wij beschikken over alle nodige materieel en geschoolde werfmedewerkers om de volledige grond-, metsel- en betonwerken in eigen beheer uit te voeren. Zo ontstaat er nooit discussie over wie verantwoordelijk is voor het eindresultaat. Daarnaast hebben wij een eigen schrijnwerkerij voor alle houtwerken en de binnenafwerking.

Samenwerken met vaste onderaannemers

Als wij de verdere afwerking op ons nemen, schakelen wij hiervoor onze vaste onderaannemers in. Telkens gaat het om streng geselecteerde en ervaren partners waarmee we al jarenlang samenwerken. Wij blijven steeds uw enige aanspreekpunt bij vragen of problemen.