Over ons


Meer dan zestig jaar geslaagde bouwprojecten

Bouwbedrijf Willems uit Westerlo blikt terug op een succesvolle geschiedenis van meer dan zestig jaar. In deze periode realiseerden we tal van uitdagende bouwprojecten en groeiden we uit tot een modern en professioneel aannemersbedrijf. Ondanks onze schaalgrootte met meer dan 35 medewerkers staat een persoonlijke aanpak voorop. Tal van klanten vertrouwden al verschillende van hun bouwprojecten aan ons toe, het beste bewijs van onze kwaliteit.

Wij voeren vanuit onze thuisbasis in Oevel – Westerlo (langs de E313) projecten uit over het hele land, met een focus op de ruime driehoek Hasselt – Antwerpen – Leuven.

Een beetje geschiedenis

De wortels van Bouwbedrijf Willems gaan terug tot in 1943 wanneer Jef Willems een schrijnwerkerij opstart in Geel. Zoon Karel breidt de activiteiten uit zodat Bouwbedrijf Willems zich ontwikkelt tot een algemeen bouwbedrijf gespecialiseerd in industrie- en kantoorbouw, appartementen en winkels en openbare gebouwen. Nog steeds hebben we een eigen schrijnwerkerij. Na enkele jaren onder leiding van kleinzoon Luc Willems volgt in 2001 een management buy-out door drie werknemers. Van dit drietal blijven Luc Vriens en Marc Boogers over als huidige zaakvoerders.